Slik går det med oljeprisen

Marginal forandring i oljeprisen.

Energi

Lett-oljen falt fredag, da fremtidsutsiktene for den globale økonomiske veksten oppveide forhøyede spenninger i Midøsten som kunne forstyrre tilførselsruter, og sende prisen opp. WTI-oljen er i skrivende stund opp 0,02 prosent til 56,81 dollar per fat. Et fat Brent-olje er i skrivende stund opp 0,1 prosent til 63,38 dollar per fat.-Global vekst er fortsatt faktoren som holder tilbake oljeprisen. Opec+-avtalen vil gjøre at prisene ikke faller for mye tilbake, men proteksjonismen må få en slutt for å sikre at etterspørselen etter energi henter seg inn igjen, sier senioranalytiker Alfonso Esparza i OANDA, ifølge Reuters.Ved stengetid torsdag var Brent-oljen ned 0,5 prosent til 63,49 dollar fatet, mens WTI-oljen var ned 0,6 prosent til 56,86 dollar per fat.

Nyheter
Energi