Slik går det med oljeprisen

Onsdag morgen omsettes Brent-oljen for 64,01 dollar fatet, opp 0,28 prosent, mens WTI-oljen stiger 0,33 prosent til 56,96 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 63,15 dollar ved børsslutt tirsdag.Oljeprisen stiger etter at tall fra American Petroleum Institute (API) viser at råoljelagrene i USA falt med 11 millioner fat i forrige uke.Det er ventet at de amerikanske råoljelagrene vil falle med fire millioner fat når de offisielle lagertallene fra amerikanske myndigheter kommer onsdag ettermiddag, ifølge Reuters-konsensus.Videre løfter oljeprisen seg etter meldinger om at USA og Kina snart vil fortsette handelsforhandlingene- Gjenopptakelsen av samtalene løftet sentimentet i oljemarkedet umiddelbart, sier ANZ-analytikere i et notat, ifølge TDN Direkt.