Meglerhus høyner etter TGS-oppdatering

- Spørsmålet er ikke om det går over, men med hvor mye.

TGS varslet etter stengetid i går at selskapet ser en proforma omsetning på over 250 millioner dollar i 3. kvartal.- Dette er første gang vi ser en midtkvartalsoppdatering fra TGS, dermed tenker vi at spørsmålet ikke blir hvorvidt omsetningen vil overstige 250 millioner dollar, men med hvor mye. Normalt genererer TGS 50 prosent av salg fra seismikkbiblioteket i siste måned av et kvartal, skriver SEB ifølge TDN Direkt i en oppdatering.Bloomberg-konsensus er på 249 millioner dollar, men SEB øyner nå en omsetning på 300 millioner dollar.DNB skriver ifølge nyhetsbyrået at visibiliteten burde ha en positiv effekt på selskaper med biblioteker med samme eksponering som TGS, det vil si Schlumberger, CGG og PGS.TGS stiger 2,0 prosent til 198,50 kroner på Oslo Børs torsdag ettermiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også