<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny sjef i Norske Shell

Shell i Norge har fått ny sjef. Agnete Johnsgaard-Lewis kommer tilbake til hjemlandet etter å ha jobbet for oljeselskapet globalt.

    Publisert 19. aug. 2019 kl. 14.58
    Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 17.22
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 131 ord

    Johnsgaard-Lewis, som opprinnelig er fra Jessheim, har ledet forbedringsprogrammer i Brasil og hatt ansvar for teknologiutvikling og digitalisering i den globale dypvannsporteføljen, som styres fra Houston, skriver Shell Norge i en pressemelding. Hun tar over som administrerende direktør etter Rich Denny.– Vi skal drive våre operasjoner trygt og bærekraftig, og forvalte våre langsiktige posisjoner i Ormen Lange og Troll på beste måte. I tillegg ønsker vi å fornye vår portefølje i Norge. Olje og gass kommer til å være vår hovedvirksomhet i lang tid, men vi vil også være en partner for Norge i utviklingen av fornybar energiproduksjon og CCS (karbonfangst- og lagring, red.anm.), sier Johnsgaard-Lewis.Shell Norge opplyser at de også har fått ny styreleder i løpet av sommeren, nemlig Tom Melbye Eide, som er juridisk direktør for Shells globale oppstrømsvirksomhet.(©NTB)