Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen stiger tirsdag morgen.

Brent-oljen er fredag morgen opp 0,26 prosent til 57,53 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,29 prosent til 52,69 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 57,05 dollar fatet ved børsslutt i Oslo torsdag.Handelsbekymringer preger fortsatt markedet, men forventinger om ytterligere produksjonskutt fra Opec bidrar ifølge TDN Direkt med støtte.Ifølge nyhetsbyrået planlegger Saudi-Arabia å holde råoljeeksporten under syv millioner fat per dag i august og september for å bringe markedet tilbake i balanse.- Saudi-Arabias produksjon i september vil også være lavere enn hva det er nå. Dette hjalp råoljeprisen komme seg opp fra sitt laveste nivå siden januar, skriver ANZ Bank i et notat fredag, ifølge TDN Direkt.De Arabiske Emiratene vil også fortsette å støtte vedtak for å balansere oljemarkedet, skriver landets energiminister Suhail al-Mazrouei på Twitter.