Storkontrakt for Electromagnetic Geoservices

Electromagnetic Geoservices har signert en kontrakt til en verdi av åtte millioner dollar.

NY KONTRAKT: Electromagnetic Geoservices har sikret en kontrakt som er verdt over 70 norske millioner kroner. Foto: EMGS
Energi

Det går frem av en melding fra selskapet mandag. Det gjelder en mulitklientkontrakt. Electromagnetic Geoservices navngir ikke kunden, men kontraktens verdi skal være åtte millioner dollar, omtrent 73,5 millioner norske kroner. 

Electromagnetic Geoservices ASA er et offshore teknologiselskap som bruker seabed logging til å finne olje og gass under havbunnen før boring ved hjelp av elektromagnetiske bølger. Electromagnetic Geoservices har de siste tre månedene gått ned 23,08 prosent på Oslo Børs, men totalt sett i år er aksjen opp 69,23 prosent. 

electromagnetic geoservices
emgs
Nyheter
Energi
Børs