Kitron tildeles storordre

Kongsberg Defence & Aerospace AS har utlevert en ordre til Kitron verdt 90 millioner kroner.

NY AVTALE:  Kitron, med konsernsjef Peter Nilsson, har inngått en avtale med Kongsberg Gruppen. Foto: Kitron
Energi

Bestillingen gjelder kommunikasjonsutstyr for K-TaCS og Nasams luftvernsystemer levert av Kongsberg, ifølge en børsmelding. Leveransen starter i 2020 og fortsetter videre i 2021. Produksjonen vil finne plass på Kitrons anlegg i Arendal.

– Denne ordren understreker det langvarige og tette forholdet mellom Kongsberg og Kitron, og vi er svært glade for å kunne bygge videre på dette forholdet ved å plassere enda en ordre hos Kitron og slik illustrerer verdien av den norske forsvarsindustrisklyngen, sier Frank Stølan, divisjonsdirektør i Kongsberg Defense & Aerospace, i meldingen.

– Vi opplever en sterk utvikling innen markedssektoren Forsvar/Luftfart, noe som skaper økt aktivitet ved fabrikken vår i Arendal. Denne ordren er definitivt et godt eksempel på denne trenden, sier Hans Petter Thomassen, administrerende direktør i Kitron Norge.

kitron
kongsberg defence & aerospace
Nyheter
Energi
Børs