DNB tar opp dekning av Nel – anbefaler salg

DNB Markets ser nedside i Nel.

SALGSANBEFALING: Selv om DNB Markets ser interessante langsiktige muligheter for selskapet, er meglerhuset under konsensus for marginoppnåelse i 2019 til 2022. Bilde av Nel-sjef Jon Andre Løkke. Foto: Fredrik Hagen
Energi

DNB Markets tar opp dekning av Nel med en salgsanbefaling, melder TDN Direkt.

Kursmålet er satt til 5 kroner pr. aksje.

«Selv om vi ser interessante langsiktige muligheter for selskapet, er vi under konsensus for marginoppnåelse i 2019 til 2022. (..) Vi mener også at verdsettelsen er utfordrende og strukket, og ser nedsiderisiko som følge av fortsatt «cash burn», negativ inntjening fra elektrolysatorer gjennom 2020 og bekymringer for fremtidig finansieringsbehov», skriver DNB, ifølge TDN Direkt.

Meglerhuset legger til at de også ser risiko knyttet til goodwill i balansen, og potensielt selskapets eksponering mot Nikola.

Nel faller mandag morgen 8,37 prosent til 8,98 kroner. 

nel
dnb markets
Nyheter
Aksjeanalyse
Energi
Børs
Aksjeanalyse