<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljemygg henter mer penger

    Publisert 17. feb. 2020 kl. 14.11
    Oppdatert 17. feb. 2020 klokken 14.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 149 ord
    FRISKE PENGER: Zenith Energy skriver at aggregert proveny fra den britiske og den norske finansieringen er på totalt rundt 3,6 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix

    Oljeselskapet Zenith Energy opplyser i en børsmelding at det har utstedt ytterligere 11 millioner aksjer i Norge, i forbindelse med deltagelse fra enkelte direktører i selskapet til kurs 0,18 kroner. 

    Selskapet utstedte i forrige uke ni millioner aksjer til kurs 0,15 pund, som tiltrakk flere eksisterende institusjonelle aksjonærer. 

    Zenith Energy skriver at aggregert proveny fra den britiske og den norske finansieringen er på totalt rundt 3,6 millioner kroner.

    Merkur Market-noterte Zenith Energy la fredag kveld frem sine tall for de siste ni månedene av 2019.

    Olje- og gasselskapet, som er operatør på det største oljefeltet på land i Aserbajdsjan, hadde i perioden inntekter på 0,3 millioner kanadiske dollar, ned fra 0,8 millioner i samme periode i 2018.

    Underskuddet blir imidlertid mindre, og selskapet satt igjen med et resultat pr. aksje på minus 0,1 kanadisk dollar, opp fra minus 0,3 kanadisk dollar i samme periode året før.