Lundin Energy revurderer guidingen

Senker produksjonsestimatene som følge av statens produksjonsbegrensninger. 

KUTT: Lundin Energy endrer guidingen og kutter i produksjonen.  Foto: Lundin
Energi

I slutten av april besluttet olje- og energiminister Tina Bru at norske myndigheter vil kutte i oljeproduksjonen fra juni

På grunn av nasjonale produksjonsbegrensninger har Lundin Energy revurdert guidingen og har målsetning om en produksjon på 157.000 fat oljeekvivalenter pr. dag i 2020. Det er en reduksjon fra den seneste guidingen på 160-170.000 fat pr. dag, fremgår det av en melding fra selskapet mandag, melder TDN Direkt. 

Selskapet opplyser også at på grunn av den økte produksjonskapasiteten ved Johan Sverdrup-feltet vil Lundin Energys langsiktige produksjonsprognose ligge på 170-180.000 fat pr. dag fra 2021. Det er en økning fra det tidligere estimatet på 160-170.000 fat pr. dag. 

lundin
Nyheter
Energi
Børs