Genel Energy vurderer ny obligasjon på inntil 300 millioner dollar

Skal erstatte selskapets eksisterende obligasjonslån.

OBLIGASJON: Genel Energy vurderer ny obligasjon.  Foto: NTB Scanpix
Energi

Energiselskapet Genel Energy GENEL vurderer å utstede en ny obligasjon på fem år på inntil 300 millioner dollar. Den potensielt nye obligasjonen skal erstatte Genels nåværende obligasjonslån, som har forfall i desember 2022, melder selskapet i en børsmelding fredag. 

Utstedelsen er betinget av markedsforhold og akseptable vilkår, påpeker Genel i meldingen. 

Genel Energy holder fast på de positive fremtidsutsiktene og strategien om å holde på en robust balanse gjennom sykluser. Selskapet skal også håndtere likviditetsløpebanen og gjeldsprofilen proaktivt, melder TDN Direkt. 

Meglerhuset Pareto Securities skal være engasjert for å organisere en omreisende presentasjon med internasjonale investorer. 

GENEL
genel energy
Nyheter
Energi
Børs