<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny finansdirektør i Equinor

Svein Skeie er utnevnt som fungerende konserndirektør for finans etter at Lars Christian Bacher fratrer stillingen 1. november. 

    Publisert 23. okt. 2020 kl. 07.14
    Oppdatert 23. okt. 2020 klokken 13.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 116 ord
    FRATRER STILLINGEN: Lars Christian Bacher, konserndirektør for økonomi og finans, fratrer stillingen 1. november. Foto: Equinor

    Konserndirektør for økonomi og finans Lars Christian Bacher fratrer stillingen i Equinor    med virkning fra 1. november 2020. Bacher vil være ansatt i selskapet til 31. mai 2021, opplyser Equinor i en pressemelding fredag morgen. 

    Svein Skeie er fra samme tidspunkt utnevnt til fungerende konserndirektør for økonomi og finans, og blir i kraft av stillingen en del av Equinors konsernledelse og vil rapportere til konsernsjefen.

    – Etter nesten 30 år med spennende utfordringer i Equinor, er dette et riktig tidspunkt for å se fremover mot nye oppgaver utenfor selskapet. Jeg er takknemlig for de interessante oppdragene selskapet har gitt meg gjennom disse årene, uttaler Lars Christian Bacher i pressemeldingen.

    Skeie kommer fra stillingen som finansdirektør for Performance Management and Control.