Meglerhus tror Quantafuel vil doble seg

ABG Sundal Collier ser stor oppside i Quantafuel.

QUANTAFUEL-SJEF: Kjetil Bøhn. Foto: Ole Christian Rønning
Energi

Meglerhusets analytikere Haakon Amundsen og Karl Schjøtt-Pedersen har tatt opp dekning på Quantafuel  . ABG Sundal Collier har kjøpsanbefaling og setter kursmålet på 85 kroner. Det betyr at meglerhuset tror aksjen vil mer enn doble seg fra dagens verdi på 39,75 kroner pr. aksje. 

ABG Sundal Collier peker på at produksjonen i danske Skive er i gang, samt at Quantafuel, som vil gjøre om plast til olje, har politikerne med seg. Meglerhuset ser også på samarbeidet med BASF, Vitol og KIRKBI som positivt for selskapet ledet av Kjetil Bøhn. 

Quantafuel gikk som en kule på børsen på sensommeren/tidlig høst. Men den siste tiden har aksjen fått det tyngre. På det høyeste sto aksjen i 87,30 kroner, mens den ved utgangen av oktober ligger rundt 40 kroner. Aksjen er den seneste måneden ned 34 prosent drøyt.

Se hva Kjetil Bøhn sa under Investordagene nylig: 

qfuel-me
quantafuel
abg sundal collier
Nyheter
Energi
Børs
Aksjeanalyse