Emisjonen i Saga Pure gjennomført

Saga Pure hentet 54 millioner kroner i rettet emisjon. 

EMISJON: Øystein Stray Spetalen-kontrollerte Saga Pure hentet 54 millioner i en emisjon. Foto: Iván Kverme
Energi

Mandag kveld varslet Saga Pure  at selskapet ønsket å hente 54 millioner kroner i en rettet emisjon.

Rett etter klokken 22 opplyser selskapet i en børsmelding at kapitalinnhentingen var vellykket. Selskapet har utstedt 34 millioner nye aksjer til en tegningkurs på 1,6 kroner, og har dermed hentet 54 millioner kroner. 

I en separat melding opplyser selskapet at Øystein Stray Spetalen gjennom Tycoon Industrier tegnet seg for 6,25 millioner aksjer, tilsvarende 10 millioner kroner. Etter transaksjonen eier Spetalen 190.629.799 aksjer i selskapet. 

Fearnley Securities var tilrettelegger for transaksjonen. 

Mandag stengte aksjen opp 1,83 prosent.

saga pure
Nyheter
Energi
Børs