Ny investeringsdirektør hos Teco 2030

Teco 2030 har ansatt Arild Eiken som ny investeringsdirektør. 

STOLT: i Adm. direktør Tore Enger i Teco 2030. Foto: Iván Kverme
Energi

Arild Eiken kommer fra å jobbe med utviklingen av hydrogen- og brenselcellesystemer for maritime og offshore applikasjoner hos Hyon, et selskap som er deleid av NEL, Hexagon og Power Cell. Eiken er utdannet sjøarkitekt ved NTNU, og har 21 års erfaring innen olje- og gassbransjen, opplyser selskapet i en børsmelding mansdag. 

– Teco 2030 TECO-ME er stolte av å kunngjøre at Arild Eiken vil bli med på teamet vårt den 1. desember 2020. Arild har den perfekte bakgrunnen for denne stillingen, kombinere bred erfaring fra ulike olje- og gass- og miljøteknologselskaper, sier Tore Enger, adm. direktør i Teco 2030.

Eiken tiltrer stillingen som Chief Technology & Project Officer med overordnet ansvar for Teco 2030 Marine Fuel Cell i dag. 

– Jeg er glad og takknemlig for å ha fått denne interessante rollen, og jeg ser ut veldig frem til å bli med på det dyktige teamet til Teco 2030 og dets tekniske partner AVL, sier Arild Eiken.

TECO-ME
TECO 2030
tore enger
Nyheter
Energi
Børs