Meglerhus ser over 40 prosents oppside i hydrogenaksje

Pareto Securities jekker opp kursmålet på HydrogenPro-aksjen etter «flere positive oppdateringer og utviklinger» siden det tok opp dekning på selskapet.

KAN GLISE: Pareto Securities jekker opp kursmålet på HydrogenPro. Her ved adm. dir. Mårten Lunde. Foto: Ivan Kverme
Energi

 

Pareto Securities jekker opp kursmålet på HydrogenPro-aksjen til 100 kroner, fra tidligere 70, og gjentar en kjøpsanbefaling, ifølge en analyse onsdag, melder TDN Direkt. 

Meglerhuset skrur dermed opp kursmålet med 43 prosent og ser tilsvarende oppside i aksjen. Hydrogen-aksjen har steget 15,67 prosent i år til 70,5 kroner. 

Pareto trekker frem at det har kommet flere positive oppdateringer og utviklinger siden det tok opp dekning av selskapet i november 2020. Fokuset rettes spesielt mot avtalen med Repsol om bygging av et anlegg på 100 megawatt i Spania som ifølge Pareto styrker «proof-of-concept», ifølge TDN. 

«Vi ser fortsatt en stor oppside til vårt nye kursmål, om selskapet kan videre redusere risikoen for at prosjekter ikke gjennomføres ved å nå milepæler og gjennom nyhetsstrømmer», skriver meglerhuset.

I slutten av januar rykket Fearnley Securities ut og tok opp dekning på HydrogenPro, med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 105 kroner. 

Aksjen har steget 165,04 prosent de tre siste månedene.