<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kepler gjør helomvending – ser «dramatisk vending»

For bare to uker siden valgte Kepler Cheuvreux å droppe kjøpsanbefalingen for OKEA. Nå er anbefalingen igjen «kjøp», og kursmålet er høynet ytterligere.

Publisert 9. feb. 2021 kl. 12.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord
BJELLEKLANG: Her fra da OKEA ble notert på Oslo Børs sommeren 2019. Foto: NTB

 

For drøyt to uker siden valgte Kepler Cheuvreux å droppe kjøpsanbefalingen for OKEA-aksjen.

Meglerhuset pekte da på blant annet selskapets aksjekursutvikling, og nedgraderte til «hold». Kursmålet ble imidlertid oppjustert, fra 14 til 15 kroner.

Nå har Kepler Cheuvreux gjort helomvending. Meglerhuset har returnert til en kjøpsanbefaling, og samtidig justert opp kursmålet ytterligere, til 18 kroner, ifølge TDN Direkt.

Aksjen handles i 12-tiden tirsdag til rundt 13,80 kroner. Den er allerede opp drøyt 30 prosent hittil i 2021.

– Dramatisk vending

«På grunn av lavere investering og etterfølgende klart forbedrede utsikter for balanseutviklingen, mener vi OKEA er klar for en dramatisk vending i 2021», heter det i en oppdatering fra meglerhuset.

«Avkastningen på kontantstrømmen er betydelig høyere enn konkurrentene, og balansen forventes å styrke seg», heter det videre, ifølge TDN Direkt.

Før helgen la OKEA frem regnskap for fjerde kvartal i fjor, som viste kraftig forbedring på bunnlinjen . Tirsdag har selskapet lansert ny konsernsjef.