<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har klokkertro på fornybar Røkke-aksje – hever kursmålet med 60 prosent

Pareto Securities hever kursmålet på Aker Carbon Capture med 60 prosent.

Publisert 22. feb. 2021
Oppdatert 22. feb. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 163 ord
OPP: Pareto Securities skrur kursmålet kraftig opp på Kjell Inge Røkkes Aker Carbon Capture. Foto: Iván Kverme

 

Pareto Securities er ute med en ny analyse på Aker Carbon Capture og klinker til med et kursmål på 24 kroner, fra tidligere 15 kroner, som tilsvarer en økning på 60 prosent. I tillegg gjentas kjøpsanbefalingen, ifølge TDN Direkt. 

I analysen hever meglerhuset vekstantagelsene til 6,5 tonn pr. år innen 2025. Det tilsvarer en oppgang på 40 prosent i 2023-estimatene.

«Selv om aksjen har sett en solid utvikling siden vi tok opp dekning og har vært sterkere enn noen av sine fornybare/CCUS peers så langt i år, har aksjen lagget sammenlignet med indeksen», skriver Pareto i analysen. 

Meglerhuset argumenterer for videre oppside i aksjen ettersom markedet begynner å ta inn over seg det store momentumet til avkarbonisering og rollen CCUS og ACC vil ha, ifølge TDN Direkt. 

«Vi argumenterer for at ACC er godt posisjonert for å fange sin rettferdige del av det voksende CCUS-markedet», står det i analysen. 

Aker Carbon Capture-aksjen er ned ca. 18 prosent den siste måneden og står i rundt 17,6 kroner.