<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solselskap har signert en stor forhandleravtale

Energiselskapet Norsk Solar har signert en intensjonsavtale for distribusjon av solsystemer.

Publisert 26. apr. 2021 kl. 07.52
Oppdatert 26. apr. 2021 klokken 08.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 143 ord
AVTALE: Norsk Solar har signert en ny intensjonsavtale. Fra venstre: Trond Debes, EVP Legal & Compliance, Filippo Comelli, EVP Project Finance, Helga Cotgrove, finansdirektør og adm. direktør Øyvind L. Vesterdal i Norsk Solar. Foto: Norsk Solar

 

Norsk Solar har signert en intensjonsavtale med en av de største globale kjøpesenterkjedene for distribusjon av solenergisystemer i utvalgte markeder, fremgår det av en børsmelding mandag. 

Kjøpesenterkjeden er fra Europa og har mer enn 10.000 lokasjoner over hele verden. Dette er et svært konglomerat som ønsker solenergi, og Norsk Solar som leverandør.

Samarbeidet omfatter langtidsavtaler for å kjøpe strøm fra solanlegg som Norsk Solar utvikler, finansierer, bygger, eier og drifter. Intensjonsavtalen underbygger Norsk Solars fokus på det industrielle markedet globalt, og selskapet har potensiale til å akselerere veksten i flere markeder, fremgår det av meldingen. 

«Vi ser på avtalen som et bevis på attraktiviteten og skalerbarheten i forretningsmodellen vår på tvers av markeder», sier adm. direktør Øyvind L. Vesterdal i meldingen. 

På grunn av konkurransemessige årsaker kan Norsk Solar ikke avsløre den nye klienten før en bindende avtale er signert, som ventes å skje i 4. kvartal 2021.