<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stålbull analytiker høyner kursmålet

Arctic Securities ser 260 prosent oppside for selskapet meglerhuset tok på børs i februar.

Publisert 24. aug. 2021 kl. 10.06
Oppdatert 24. aug. 2021 klokken 10.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 200 ord
OTOVO-SJEF: Andreas Thorsheim. Foto: Iván Kverme

 

Arctic Securities høyner kursmålet på Otovo fra 41 til 45 kroner og opprettholder sin kjøpsanbefaling, går det ifølge TDN Direkt frem av en analyse publisert mandag kveld.

Meglerhuset baserer oppjusteringen på Otovos nye batterilansering i Italia, inntredenen i det tyske markedet, samt verdivurdering av konkurrenter i nylige transaksjoner.

Otovo stiger tirsdag formiddag over 10 prosent til 12,60 kroner på Euronext Growth. Bare DOF og HydrogenPro stiger mer så langt i dagens handel.

Spår monstervekst

Arctic ser etter oppjusteringen en oppside i Otovo på nesten 260 prosent fra dagens nivåer.

Vi minner om at Arctic Securities fungerte som rådgiver og tilrettelegger i forbindelse med emisjonen og børsnoteringen i februar i år.

Kursmålet på 41 kroner ble satt da meglerhuset gjenopptok dekningen av aksjen i mars. Da forutsatte Arctic en topplinjevekst på 20-gangeren de neste fem årene og 15 prosent EBITDA-margin innen 2025.

Otovo

 
  • Otovo ble startet i januar 2016 av Andreas Thorsheim, Simen Fure Jørgensen, Lars Syse Christiansen og Andreas Bentzen.
  • Tilbyr en digital plattform for kjøp av solcellepaneler til privat- og bedriftskunder.
  • Har noen av Skandinavias største investorer i ryggen, inkludert svenske Axel Johnson, pensjonsselskapet KLP og det statlige klimainvesteringsfondet Nysnø.