<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Vi er meget godt fornøyde med kvartalet

Fjordkraft øke den norske delen av virksomheten med 1.753 strømleveranser i tredje kvartal. 

Publisert 18. okt. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
GODT FORNØYD: Rolf Barmen, adm. direktør Fjordkraft, er godt fornøyd med kvartalet.  Foto: Steinar Grini

FKRAFT

Fjordkrafts strømleveranser i den norske delen av virksomheten økte med 1.753 strømleveranser i den norske virksomheten i tredje kvartal 2021, ifølge en melding fra selskapet mandag.

Privatsegmentet vokste med 727 strømleveranser, Bedriftssegmentet vokste med 659 strømleveranser og Utvidet Allianse vokste med 367 strømleveranser.

Nordic-segmentet falt med 1.584 strømleveranser i kvartalet.

«Kundeutviklingen i de strategisk viktige segmentene er positiv, og nedgangen i kvartalet skyldes fall i anbudskunder med lav inntjening», opplyses det.

Godt fornøyde

– Vi er meget godt fornøyde med kundeutviklingen dette kvartalet. Særlig gledelig er utviklingen i Consumer-segmentet, hvor vi fortsetter den positive trenden fra slutten av andrekvartal og etter lengre tids covid-restriksjoner har fått opp aktivitetsnivået i våre fysiske salgskanaler igjen. I Business-segmentet leverer vi organisk vekst for åttende kvartal på rad og den underliggende kundeveksten i Nordic-segmentet er også positiv, sier konsernsjef Rolf Barmen.

Antall mobilabonnenter falt med 3.495 i kvartalet.

– Vårt NGI-segment utvikler seg også bra. Utvidet Allianse går som planlagt, og vi ser frem til overgangen til MVNO-plattformen i mobilmarkedet, som både vil gi oss spennende kommersielle muligheter og bidra til forbedret lønnsomhet i New Growth Initiatives-segmentet vårt, sier Barmen.