<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny lønnsomhetsrekord for energiaksje

Zenith Energy oppdaterer investorene om elektrisitetsproduksjonen i Italia.

Publisert 8. nov. 2021
Oppdatert 8. nov. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord
REKORD: Andrea Cattaneo, konsernsjef i Zenith Energy, kan melde om ny rekord ved Torrente Cigno-konsesjonen (avbildet). Foto: Zenith

Energiproduksjons- og utviklingsselskapet Zenith Energy melder om ny lønnsomhetsrekord på grunn av fortsatt gunstige energipriser i Italia.

Strømprisene i løpet av oktober måned 2021 var i gjennomsnitt om lag 214 euro pr. MWh, noe som resulterte i en nettoinntekt på 181.500 euro pr. måned. De nåværende netto produksjonskostnadene forblir faste på 35.000 euro pr. måned.

I løpet av oktober måned 2021 produserte selskapet totalt ca. 920 MWh ved Torrente Cigno-konsesjonen, der naturgassproduksjon brukes til å generere elektrisitet.

– Vi er svært fornøyde med den økende inntektsgenereringen og tilhørende lønnsomhet i vår italienske virksomhet, som nå har fått vesentlig betydning, sier Luca Benedetto, finansdirektør og adm. direktør for den italienske virksomheten.

Han understreker at den italienske porteføljen også innbefatter flere potensielle konsesjoner enn Torrente Cigno.