<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vurderer kjøp av to solparker: – I rute til å doble porteføljen

Aega har signert et ikke-bindende tilbud om å potensielt erverve to solparker i Italia med total produksjonskapasitet på 1,3 MW.

    Publisert 15. nov. 2021 kl. 17.18
    Oppdatert 15. nov. 2021 klokken 17.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 129 ord
    SATSER: Aegas solpark Villapiana på Sardina. Foto: AEGA

     

    Aega går nå inn i en eksklusivitetsperiode for å gjennomføre teknisk og juridisk gjennomgang av de to solparkene. Dersom utfallet av disse gjennomgangene er tilfredsstillende vil partene signere en aksjekjøpsavtale.

    – Vi ser positivt på vår tilgang til kjøpsmuligheter i Italia, og er i rute til å doble porteføljen og dermed nå vårt uttalte mål på 10 MW i 2022, sier Nils Petter Skaset, adm. direktør i Aega. 

    Nils Petter Skaset, adm. direktør i Aega Foto: Aega

    Dersom alt går etter planen estimerer Aega at en endelig aksjekjøpsavtale kan signeres i løpet av første kvartal 2022. Da vil også finansielle detaljer offentliggjøres.

    De to solparkene har samme eier og er lokalisert nær hverandre sentralt i Italia. Aega er for tiden i forhandlinger med flere andre mulige selgere av solparker i Italia, ifølge meldingen.