<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cloudberry har inngått en avtale om et potensielt oppkjøp

Cloudberry har inngått en avtale om et potensielt oppkjøp av Captiva Group.

Publisert 17. nov. 2021 kl. 07.48
Oppdatert 17. nov. 2021 klokken 08.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
Adm. Direktør Anders Lenborg i Cloudberry Clean Energy Foto: Cloudberry Clean Energy

 

Cloudberry har inngått en intensjonsavtale (LoI) med Captiva Partners relatert til et potensielt kjøp av 60 prosent av Captiva Group, ifølge en melding onsdag.

Cloudberry opplyser at dersom transaksjonen går igjennom vil den betydelig styrke selskapets kapabiliteter spesielt innen utvikling og drift av fornybare eiendeler. Cloudberry ser et betydelig verdiskapingspotensial gjennom oppkjøpet og venter sterke inntjeningsbidrag i årene som kommer.

Den avtalte selskapsverdien er på 160 millioner kroner på kontant- og gjeldfri basis, og endelig kjøpspris vil bli gjort opp med 50 prosent nye aksjer i Cloudberry og 50 prosent i kontanter ved gjennomføring.

Cloudberry vil i tillegg ha retten til å kjøpe gjenværende 40 prosent av selskapet til en forhåndsavtalt pris innen 30. juni 2025. Captiva Capital Partners vil også ha en lockup-avtale på 12 måneder for vederlagsaksjene fra Cloudberry.

Cloudberry opplyser at de har blitt gitt eksklusivitet frem til 31. januar 2022, men sikter mot å gjennomføre transaksjonen i løpet av 2021.