<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Corona får DNB til å avlyse konferanse

DNB planla neste uke den årlige konferansen med olje- og shippingaktører. Men med corona-frykten hengende over avlyser nå storbanken arrangementet. 

    Publisert 28. feb. 2020 kl. 10.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 164 ord
    MÅ AVLYSE: Bankens shippingsjef Kristin Holth. Foto: Iván Kverme

    DNB skulle den 4. og 5. mars avholdt sin årlige Energy & Shipping-konferanse i Oslo, men nå trekker banken i nødbremsen.

    – Vi beklager ulempene dette medfører for investorer, selskaper og andre inviterte, sier kommunikasjonsrådgiver Andreas Nyheim i DNB.

    Med et virus som nå har spredd seg til Norge har storbanken blitt anbefalt å ta nødvendige forholdsregler for å unngå spredning av viruset. Energy & Shipping-konferansen samler investorer og selskaper fra en rekke land.

    – Utviklingen de siste dagene har ført til en rekke kanselleringer og spørsmål fra selskaper og investor. DNB har fulgt situasjonen tett, og vi registrerer at stadig flere bedrifter utsetter reiser som ikke er strengt nødvendige, sier Nyheim, og fortsetter:

    – Usikkerheten knyttet til mulig spredning av viruset er fortsatt høy.

    Nyheim lover at banken vil komme sterkt tilbake, men når og i hvilken form, må han komme tilbake til.

    – Tidspunktet for neste års Energy & Shipping-konferanse er allerede satt til 3. og 4. mars 2021, sier han.

    Også den kjente arrangøren Marine Money har kansellert arrangement den seneste uken.