PE-giganten Blackstone henter kvinnelig styremedlem fra Google

Henter inn Googles finansdirektør Ruth Porat.

REKRUTTERER: Private Equity-fondet, Blackstone rekrutterer sitt tredje kvinnelige styremedlem. Foto: Thomas Peter
Finans

Private Equity-giganten Blackstone Group offentliggjorde torsdag at finansdirektør i Google, Ruth Porat trer inn i styret, det melder Reuters.

Blir tredje kvinne

Ruth Porat blir Blackstone styrets tredje kvinne sammen med tidligere senator Kelly Ayotte, og tidligere sjef for Ogilvy og Mather Worldwide, Rochelle Lazarus. Porat begynte som finansdirektør i Google i 2015, og har fra før innehatt samme stilling i storbanken Morgan Stanley. I løpet av sin tid i Morgan Stanley ledet hun blant annet Blackstones IPO fra 2007.

- Hun innehar en dyp forståelse for finanssektoren fra tiden på Wall Street. I tillegg har hun opptrådt som en sentral figur under den teknologiske revolusjonen i Silicon Valley, sier grunnlegger og sjef i Blackstone, Stephen Schwarzman.

Blackstone er et av verdens største fond, og stod per 2019 oppført med en forvaltningskapital på 545 milliarder dollar.

private equity
blackstone
Nyheter
Finans
Børs