<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Inngår samarbeid med Coop

Skal utvikle nye finansieringstilbud til kunder.

    Publisert 10. aug. 2020 kl. 09.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 144 ord
    NYTT SAMARBEID: Robert Berg konsernsjef i Instabank inngår nytt samarbeid Foto: Eivind Yggeseth

    Instabank og Coop har signert en langsiktig samarbeidsavtale om utvikling av nye finansieringstilbud til kunder i Obs Bygg og Coop Byggmix, skriver selskapet i en melding. Nye tilbud lanseres fra 1. september. 

    – Dette er starten på et samarbeid der partene skal utvikle nye, digitale finansieringsprodukter og tjenester. Vi er naturlig nok svært fornøyde med å bli den foretrukne partner til en betydelig og fremoverlent detaljhandelsaktør som representerer en årlig omsetning på over femti milliarder kroner, sier konsernsjef Robert Berg.

    Kjededirektør for Bygg i Coop er også fornøyd med avtalen. Han presiserer at Coop har et fokus på å utvikle betalingstjenester og tjenester som forbedrer tilbudet til deres kunder.

    – Instabank er en heldigital bank, og vi har som mål å være den ledende innovatøren innen betalingsteknologi og salgsfinansiering. Denne avtalen er et langsiktig samarbeid med Coops 106 byggevarehus og forsterker vår posisjon innen paytech, forklarer Berg videre.