Inngår samarbeid med Coop

Skal utvikle nye finansieringstilbud til kunder.

NYTT SAMARBEID: Robert Berg konsernsjef i Instabank inngår nytt samarbeid Foto: Eivind Yggeseth
Finans

Instabank og Coop har signert en langsiktig samarbeidsavtale om utvikling av nye finansieringstilbud til kunder i Obs Bygg og Coop Byggmix, skriver selskapet i en melding. Nye tilbud lanseres fra 1. september. 

– Dette er starten på et samarbeid der partene skal utvikle nye, digitale finansieringsprodukter og tjenester. Vi er naturlig nok svært fornøyde med å bli den foretrukne partner til en betydelig og fremoverlent detaljhandelsaktør som representerer en årlig omsetning på over femti milliarder kroner, sier konsernsjef Robert Berg.

Kjededirektør for Bygg i Coop er også fornøyd med avtalen. Han presiserer at Coop har et fokus på å utvikle betalingstjenester og tjenester som forbedrer tilbudet til deres kunder.

– Instabank er en heldigital bank, og vi har som mål å være den ledende innovatøren innen betalingsteknologi og salgsfinansiering. Denne avtalen er et langsiktig samarbeid med Coops 106 byggevarehus og forsterker vår posisjon innen paytech, forklarer Berg videre.

instabank
coop
Nyheter
Finans
Børs