Attraktiv pund mener meglerhus

Blå himmel bak volatiliteten. 

Publisert 14. sep. 2020 kl. 09.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord
britiske pund Foto: Dreamstime

Goldman Sachs mener at at sjansen for at en Brexit uten noen handelsavtale er betydelig lavere, enn hva markedet antyder, skriver Reuters. 

Meglerhuset anslår det som 40-45 prosents sjanse for at Storbritannia avslutter overgangsperioden uten noen avtale med EU, men mener at den britiske regjeringen vet hvor skadelig det vil være for økonomien å gå ut av EU uten noen form for handelsavtale. Derfor mener banken at det britiske pundet kan være attraktivt for de som har litt is i magen.

– For investorer som er villige til å se gjennom litt volatilitet på kort sikt, ser nåværende nivåer for pundet på lang sikt etter vårt syn attraktive ut, skrev meglerhuset i en oppdatering i slutten av forrige uke.