<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Goldman Sachs overbevist av Boeing

Stadig færre kanselleringer. 

    Publisert 21. sep. 2020 kl. 11.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord
    GOD KJØP: Mener Goldman Sachs om Boeing. Her fra deres produksjonshall i Renton, Washington.  Foto: Bloomberg

    Goldman Sachs har lagt til Boeing på sin overbevisnings-kjøpsliste. Meglerhuset sier at Boeing er en sjelden syklisk investeringsmulighet før en uunngåelig innhenting av markedet, skriver Marketswatch. 

    Analytikerne i Goldman Sachs peker blant annet på at tempoet i antall kanselleringer i ordreboken til Boeing har avtatt betydelig. 

    Et annet selskap som også er blitt lagt til overbevisningslisten er Raytheon. Den amerikansk industribedrift var involvert i flyproduksjon frem til 2007, men er nå verdens største produsent av styrte missiler.

    Lockheed Martin fjernet

    Samtidig som at Boeing og Raytheon ble lagt til den Goldmans Sachs eksklusive liste, er L3Harris Technologies og Lockheed Martin blitt tatt vekk. Investringsbanken har fortsatt kjøp-anbefaling på begge selskapene, men de mener det finnes bedre kjøpsmuligheter innen luftfart. 

    Goldman's Sachs «Conviction Buy List», som den heter på engelsk, er en liste over aksjer som investeringsbankens forskningsteam venter at vil overgå markedets forventninger.