ABG jakter pengesterke kunder – inngår eksklusiv avtale

Söderberg-kundene vil kunne delta i ABG-prosjekter, mens ABG-kundene får tilgang til tjenester innen formuesforvaltning.

Publisert 3. des. 2020 kl. 09.36
Oppdatert 3. des. 2020 klokken 09.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord

ABG Sundal Collier   og Söderberg & Partners Wealth Management har signert en eksklusiv partnerskapsavtale som gir Söderbergs kunder tilgang til investeringsmuligheter tilknyttet kapitalmarkedstransaksjoner håndtert av meglerhuset, skriver ABG Sundal Collier på sine hjemmesider.

Söderberg-kundene vil kunne tegne seg i aksjer i og før børsnoteringer, samt i emisjoner. I retur vil Söderberg & Partners kunne tilby ABGs kunder tjenester innen formuesforvaltning.

– Vi har en god stund sett etter en mulighet til å utnytte formuesforvaltningssegmentet, samtidig som vi har sett økt etterspørsel tilknyttet våre transaksjoner, sier ABG-sjef Jonas Ström i en kommentar.

Söderberg & Partners Wealth Management er en av Nordens ledende frittstående aktører innen formuesrådgivning og finansielle tjenester, og har en forvaltningskapital på 250 milliarder kroner. Blant de 20.000 kundene finnes både privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner.

Les mer her.