Spår dobling av finansaksjer

Nordea-analytiker Ulrik Årdal Zürcher spår kursdobling i to finansaksjer.

POSITIV TIL FINANS: Nordea-analytiker Ulrik Årdal Zürcher er finansoptimist. Foto: Ivan Kverme
Finans

Nordea-analytiker Ulrik Årdal Zürcher har gjenopptatt dekning av B2 Holding og Axactor. Begge aksjene har fått kjøpsanbefaling med kursmål på henholdsvis 14,40 og 17. Begge kursmålene representerer dobling av dagens aksjekurser.

Arctic-analytiker Lars Østereng har fått fart på kalkulatoren når det gjelder BW LPG og Avance Gas. Han har rykket ut med kjøpsanbefalinger på begge aksjene. Det har han forsåvidt hatt tidligere også, men nå har han oppjustert kursmålene kraftig. BW LPG er hevet fra 55 til 85 kroner, mens Avance Gas er hevet fra 40 til 64.

Ny kjøpsanbefaling kommer også fra DNB-analytiker Ole Martin Westgaard. Han har riktignok nedjustert kursmålet på aksjen fra 400 til 380, men når aksjekursen har stupt fra 435 til 345 mener han aksjen er verdt å kjøpe.

Kjøpe kan man også gjøre av Nordic Semiconductor ifølge DNB-kollega Christoffer Wang Bjørnsen. Han har skrudd opp kursmålet på aksjen fra 142 til 185 etter å ha lagt inn høyere EV/salg-multipler - mer på linje med sammenlignbare aksjer. Det er godt nytt for aksjonærer som har sett aksjen firedoble seg på ni måneder.

Fire meglerhus har rykket ut med holdanbefalinger på Mowi. Det gjelder Exane BNP, DNB, Arctic og Fearnley. DNB er dog den eneste som har nedgradert aksjen fra Kjøp.