ABG Sundal Collier opptar dekning av Nel med kursmål på 30 kroner

Finans

 

ABG Sundal Collier starter dekning av Nel, hvor meglerhuset setter et kursmål på 30 kroner aksjen og anbefaler hold, skriver TDN Direkt.

Meglerhuset trekker frem at produksjonskostnaden på grønt hydrogen må komme ned med mer enn 60 prosent fra nåværende nivå på omtrent 5-6 dollar pr kg, for å kunne være konkurransedyktig med grått- og blått hydrogen, som hver har en produksjonskostnad på henholdsvis omtrent 1-1,5 dollar og 1,5-2,5 pr kg.

ABG skriver ifølge TDN at det potensielle utfallsrommet med tanke på markedsstørrelse og Nels suksess er bredt, men at sterke utsikter på 20 ganger meglerhusets 2030 ebitda-estimater allerede er priset inn.

«Vi er forsiktige imens vi venter på en klarere katalysator som kan styrke vårt syn på aksjen», begrunner ABG Sundal Collier.

nel
Nyheter
Finans
Børs