Skrur opp shippingaksje

Golden Ocean har kommet litt ned etter tre måneders kursoppgang. DNB-analytiker Jørgen Lian hever kursmålet og anbefaler shippingaksjen.

KJØPSANBEFALING: Jørgen Lian i DNB Markets hever kursmålet på Golden Ocean. Foto: DNB Markets
Finans

De fleste analytikerne mener Golden Ocean er kjøpsverdig. DNB-analytiker Jørgen Lian er blant dem. Han har nå hevet kursmålet på aksjen fra 53 til 57 kroner og gjentar kjøpsanbefalingen.

Mye av analysene fra meglerhusene onsdag handler om endring av kursmål mer enn endring av anbefaling. Blant disse er Pareto-analytiker Kenneth Siversten som hever kursmålet på Kongsberg Gruppen fra 200 til 225 og Christian Yggeseth i Danske som hever kursmålet på Aker BP fra 240 til 300. Begge sier Kjøp.

Kollega Erik Sand i Danske hever kursmålet på coronarammede XXL fra 11 til 14, men gjentar sin salgsanbefaling. Coronanedstenging rammer også SATS, men der Petter Nystrøm har hevet kursmålet fra 25 til 28 kroner og gjentatt sin kjøpsanbefaling.