Aksjebloggeren rir norske favorittaksjer

Den tyske aksjebloggeren Michel Doepke traff blink da han trodde børsnoterinen av AppHarvest ville gi smitteeffekt på Kalera. Nå rir han favorittene videre.

TRAFF BLINK: Michel Doepke trodde børsnoterinen av AppHarvest ville påvirke Kalera-kursen, og han fastholder troen på sine tre norske favorittaksjer. Foto: Der Aktionär
Finans

«Kjøp opptil 4 euro», skrev Michel Doepke om Kalera da han for en uke siden utga nyhetsbrevet Ver10xFacher. Siden har aksjen skutt i været.

Doepke argumenterte med at Spac-børsnotering av AppHarvest gjennom et omvendt oppkjøp av Novus Capital. Selskapet gikk på børs til en prising på mer enn en milliard dollar.

Den tyske aksjebloggeren viser til at AppHarvest steg mer enn 40 prosent første handelsdag, og at spill-over-effekten på Kalera fungerte som forventet.

Torsdag handles Kalera til 41 kroner, men Doepke gir ingen signaler om at han vil innta en annen holdning til Kalera.

ASA og QFUEL

Michel Doepke har tidligere anbefalt kjøp av Atlantic Sapphire opptil 9 euro, men aksjen har forlengst skutt over de nivåene, og fortsatt signaliserer han tiltro til aksjen gjennom nyhetsbrevet til sine følgere.

Doepke kommenterer at Atlantic Sapphire kunngjorde planer om utvidelse av Miami Bluehouse med første fisk i anlegget i 2022 og høye slaktevolumer i 2023.

Doepke påpeker at nyheten ble godt mottatt og at lakseaksjen steg markert på nyheten. Siden Doepke tok Atlantic Sapphire inn i Ver10xFacher-porteføljen midt i november i fjor har kursen steget nær 80 prosent.

Doepke har også Quantafuel i sin portefølje, men tyskeren melder ikke om noe nytt hva gjelder plastgjenvinningsaksjen.