– Jeg ville heller kjøpt kryptovalutaen enn å spille lotto

Milliardæren Mark Cuban ville heller satset pengene sine på dogecoin enn å spille lotto.

KJØPE: Mark Cuban mener lotto er tidenes verste investering og ville heller satset pengene sine på dogecoin.  Foto: Richard Shotwell
Finans

Mark Cuban har vært svært frittalende i kryptoppblomstringen og blant annet sammenlignet kryptohandel med dot-com-boblen. Det til tross for at han tidligere har investert i selskaper som har bygd opp businessen rundt kryptovaluta. 

Selv om milliardæren har kommet med jevnlige advarsler om hvor ille det kan gå hvis man satser på kryptovaluta delte han detaljer rundt sin egen portefølje under en spørsmålsrunde på nettforumet Reddit tirsdag, melder CNBC. 

«Jeg eier AAVE og Sushi, i tillegg til ethereum, bitcoin og litecoin», uttalte Cuban. AAVE og Sushi er knyttet til ethereum, mens litecoin er en spinoff av bitcoin. 

Frittalende på Twitter

Cuban er også svært aktiv på Twitter og rykket nylig ut og avslørte at han heller ville investert i kryptovalutaen dogecoin istedenfor å satse på lotto. Kryptovalutaen ble laget som en parodi tilbake i 2013 og den steg massivt på tampen av forrige uke etter at Elon Musk twitret om den

DOGECOIN: Mark Cuban ville heller investert i Dogecoin enn lotto. Foto: Skjermdump: Twitter

Dallas Mavericks-eieren skrev i en Twitter-melding på onsdag at «hvis jeg måtte velge mellom å spille lotto og kjøpe dogecoin, så hadde jeg kjøpt dogecoin». 

Han begrunnet det hele med at «å spille lotto er verre enn noen annen investering».