<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Musk: – Bitcoin er hakket bedre enn cash

Elon Musk mener at det er litt bedre å holde bitcoin enn kontanter.

Publisert 19. feb. 2021 kl. 11.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord
KRYPTO ELLER CASH?: Elon Musk mener det er litt bedre å eie bitcoin enn å ha kontanter.  Foto: HANNIBAL HANSCHKE

For halvannen uke siden kjøpte Tesla bitcoin for 1,5 milliarder dollar, samtidig som de åpnet for å akseptere det som betaling. Det satte fyr i kursen på verdens største og mest kjente kryptovaluta, som steg nesten 14 prosent på nyheten. 

Torsdag kveld uttalte Musk seg nok en gang om bitcoin på Twitter og sa at det å eie bitcoin er litt bedre enn å holde kontanter. 

Musk tvitret også at «Når tradisjonell valuta har negativ rente, så er man dum hvis man ikke ser noe annet sted» og at «bitcoin er nesten like tullete som tradisjonell valuta. Nøkkelordet er «nesten»». 

TWITTER: Elon Musk har nok en gang tvitret om bitcoin. Foto: Skjermbilde: Twitter

I tillegg forsvarte elbilgründeren Teslas beslutning om å investere i bitcoin og mente at forskjellen fra kontanter gjorde det «spennende nok» for S&P 500-selskapet å investere i kryptovalutaen, melder Reuters

Bitcoin-kursen har steget kraftig den siste tiden og står i 52.846, ifølge data fra Coindesk. Så langt i år er kryptovalutaen opp 79,42 prosent.