Anbefaler shippingaksje

Meglerhusene er ute med tre kjøpsanbefalinger og tre holdanbefaliner tirsdag. To analytikere har oppgradert den samme shippingaksjen.

VERDT Å KJØPE: Jørgen Lian i DNB Markets har gått fra Hold til Kjøp på Avance Gas. Foto: DNB Markets
Finans

AVANCE,  ,  ,  , AKE

DNB-analytiker Jørgen Lian har hatt holdanbefalin på Avance Gas, men aksjen har nå kommet ned til 33 kroner etter å ha vært oppe i nær 50 kroner. Samtidig har Lian oppjustert kursmålet på Avance fra 44 til 45 kroner, og nå oppgraderer han fra Hold til Kjøp på aksjen.

Lukas Daul i ABG har analysert samme aksje. Også Daul oppjusterer kursmålet, og det mye mer enn Lian. Men Daul har hatt kursmål på bare 25 kroner tidligere, og oppjusteringen til 35 kroner forsvarer ikke mer enn en holdanbefaling fra ham.

Anders Holte i Kepler har oppjustert Akers kursmål fra 833 til 862 kroner. Holte hadde kjøpsanbefaling tidligere, og gjentar denne.

Det samme gjør Anders Karlsen i Danske når det gjelder BW LPG. Kursmålet er riktignok kuttet fra 83 til 79 kroner, men når kursen har falt fra 67 til 52, innebærer det at det er nok potensial til at det er verdt å kjøpe aksjen, ifølge Karlsen.