Baltic Sea Properties signerer finansieringsavtale

Finans

 

Baltic Sea Properties har signert et bindende term-sheet med Luminor om en ny og forbedret finansiering av selskapets totale eiendomsportefølje, melder TDN Direkt tirsdag, og viser til en melding fra selskapet.

Lånet på totalt 33,07 millioner euro sikrer selskapet en betydelig forbedring av selskapets langsiktige finansieringsplattform, samt frigir midler til å helt eller delvis nedbetale selskapets kortsiktige mezzanine-gjeld i Norge, heter det.

Refinansieringen vil også frigjøre midler til nye investeringer og/eller utbytte i tråd med selskapets langsiktige strategi, opplyses det.

Selskapet venter å ha på plass avtalen i løpet av en ukes tid og vil deretter publisere ny børsmelding med ytterligere informasjon om øvrige betingelser, skriver TDN.