<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gaming Innovation Group terminerer langsiktig kontrakt

Gaming Innovation Group avbryter en langsiktig kontrakt med en stor, europeisk mediegruppe.

Publisert 20. apr. 2021 kl. 12.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
OPPTUR: Richard Brown, adm. direktør i Gaming Innovation, viser til et godt første og andre kvartal. Foto: Gaming Innovation Group

 

Gamblingselskapet Gaming Innovation Group (GiG) meldte i desember at selskapet har inngått en avtale med en ikke-navngitt europeisk mediegruppe. Avtalen gikk ut på at selskapet skulle stå for leveringen av GiGs "iGaming-plattform", data plattform samt administrerte tjenester.

Tirsdag melder GiG derimot at kontrakten er annullert.

Endringer i strategien til medieselskapet til å operere på egen lisens skal ha skapt en situasjon der samarbeidet ikke lenger er levedyktig for partene. 

«Endringen i strategien har ført til en blokkering av muligheten til å jobbe sammen videre. Selv om det er synd å si opp avtalen, ønsker vi dem lykke til,» uttaler administrerende direktør Richard Brown i meldingen.

Termineringen vil ikke påvirke selskapets økonomiske prognoser for 2020 eller de langsiktige økonomiske målene, melder selskapet.