<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Musk og Dorsey planlegger bitcoin-event: – Brilliant

Tesla- og Twitter-toppene skal snakke om bitcoin på konferanse i juli.

Publisert 27. juni 2021
Oppdatert 27. juni 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 210 ord
BITCOIN-PRAT: Jack Dorsey, Twitter-gründer og Elon Musk, Tesla-gründer, skal snakke om bitcoin på et juli-event. Cathie Wood, Ark Invest, og bitcoin- og Tesla-bull applauderer planen.  Foto: Bloomberg/AP Photo

Bitcoin-bull Elon Musk og Twitter-topp Jack Dorsey har blitt enige om å disktutere utsiktene til verdens største kryptovaluta bitcoin.

Praten skal ifølge Twitter-meldingene holdes rundt 21. juli på en konferanse som delvis er sponset av Cathie Woods investeringsselskap ARK Invest.

– Brilliant, mener Wood selv om idéen.

Konferansen går under navnet «The B Word» og skal være et lærerikt initiativ som skal bringe søkelyset mot bitcoin og kryptovaluta generelt.

Fredag responderte Musk på en Twitter-melding fra Dorsey som promoterte online-konferansen. Om de to tech-sjefene skal møtes fysisk eller over nettet er ennå ikke avklart.

Om Wood også skal delta i samtalene er også uklart, men investeringsdirektøren er særs interessert og positivt innstilt til bitcoin. 

ARK Invest investerer i det de omtaler som «disruptiv» eller «forstyrrende innovasjon», og er bull på alt som er nytt og banebrytende.

Nyheten om at konferansen skal holdes og at Musk og Dorsey ønsker å delta gjorde – for en gangs skyld – lite med bitcoin-kursen. 

Da meldingene ble sendt ut sto bitcoin-kursen rundt 32.700 dollar. I skrivende stund omsettes en digital mynt for 33.300 dollar. 

Wood har den siste tiden slitt med et voldsomt bear-marked i tech- og vekst-sektoren der hun er eksponert i stor stil. ARK Innovation-fondet hennes er opp 12 prosent sammenlignet med fjoråret, mens ARK Fintech Innovation-fondet er opp 7 prosent.