<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Huddlestock sekundærnoteres i Tyskland

Det Stavanger-baserte fintech-selskapet har fått godkjent notering i Tyskland, i tillegg til hovedlistingen på Euronext Growth.

Publisert 28. juli 2021 kl. 11.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
TYSK NOTERING: Bildet viser Deutsche Boerse i Frankfurt. Huddlestock skal noteres på Deutsche Boerses sukundærbørs, Tradegate Exchange. Foto: NTB

 

Det Stavanger-baserte fintech-selskapet Huddlestock har fått godkjent sekundærnotering i Tyskland, fremkommer det av en børsmelding onsdag.

Huddlestock skal nå handles på Deutsche Boerses sekundærbørs, Tradegate Exchange, som er en tilrettelagt børs for private investorer. 

Selskapet er primærnotert på Euronext Growth siden november 2020. Noteringen i Tyskland er ment for å gi selskapet bredere eksponering mot euromarkedet og europeiske investorer, forklares det i børsmeldingen.

Onsdag omsettes aksjen for 4,37 kroner, uendret for dagen. Siden noteringskursen på 2,1 kroner har aksjeverdien steget 108 prosent.