Her får du ekspertenes beste aksjeråd

Mandag 18. oktober går startskuddet for Investordagene 2021, med mange investerings- og aksjeråd.

Publisert 12. okt. 2021 kl. 18.54
Oppdatert 15. okt. 2021 klokken 23.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 173 ord

Investordagene går i år over fire dager. Det blir spekket med nyttig informasjon, innsikt og gode råd for både store og små investorer. Mer enn 40 eksperter vil dele sine kunnskaper og råd om alt fra makro, rente, olje, energi og fornybart, til tech, krypto, biotech og ikke minst aksjer i disse sektorene.

Det blir mye innsikt og konkrete aksjeråd fra mange av de aller beste på sine områder.

Aksjer og kryptovaluta

Hvilke aksjer mener analytikerne du bør satse på nå? Hvor mye kryptovaluta mener for eksempel investeringsdirektør Robert Næss og sjeføkonom Kari Due-Andresen du bør ha i en diversifisert portefølje? Dette er bare noen av spørsmålene som vil bli besvart.

Hele programmet.

Det blir selskapspresentasjoner innen krypto, fornybart og biotech. I makropanelet, ESG-/fornybarpanelet og investorpanelet blir det debatter om makrobildet, fornybarsektoren og investeringsklimaet — på vei ut av pandemien og videre inn i det grønne skiftet.

Torsdag 21. oktober runder Trygve Hegnar av Investordagene med: Slik gjorde jeg det.

Hvor og når

Investordagene strømmes på Finansavisen.no, mens torsdag 21. oktober både strømmes og går live på Christiania Teater i Oslo.