Ryan Reynolds har kjøpt ginmerke

Deadpool-skuespilleren kaster seg på spritbølgen.

Det har vært en voldsomt god butikk å blande showbusiness og alkohol de siste årene. Vel og merke har det alltid vært vane å blande de to, men det har tidligere ført til havarerte ekteskap, slåsskamper og generell utrivelighet.Men noe har endret seg de siste årene. Antagelig siden mange av kjendisene har begynt å komme inn på eiersiden istedenfor, eller eventuelt i tillegg til, å drikke opp all spriten selv.Jay-Z, P-Diddy, Brad Pitt og Angelina Jolie og diverse andre har prøvd seg de siste årene på vin og sprit, stort sett med gode resultater.Men den største suksessen er det antagelig George Clooney som har hatt. Han satset på tequila i 2013, sammen med kompisene Rande Gerber og Michael Meldman, og i ifjor ble merket solgt videre for 1 milliard dollar.Satser på gin– Vi er i begynnelsen av det som føles som en moderne «gin craze». Millenials drikker nå gin. Unge folk drikker gin. Ikke  småbarn, men unge folk, sa Ryan Reynolds denne uken i et pressemøte for Aviation Gin, med innkallingen «ansatt orientering».For i vår var det altså Reynolds som tok sjansen. Skuespilleren, som slo igjennom i Friends-look-a-like-serien med det norske navnet «Pizzagjengen», er kanskje mest kjent fra Deadpool-filmene i nyere tid. Og ekteskapet til Blake Lively og en temmelig vittig twitter-konto.Bruker som reklameFor det er nå satsningen gires opp og august går med til spritpromotering. Historien går stort sett på at Reynolds kastet litt av Deadpool-pengene i gin, etter at han satt i en bar og visstnok drakk drink etter drink. Det er foreløpig uklart om Reynolds har tatt deler eller hele av selskapet, med navnet Aviation Gin. Merket bruker uansett Reynolds for det det er verdt i markedsføringen. Alt fra bilder hvor skuespilleren mest myser kjekt til kamera, til drikkekonkurranser  på tv mot Jimmy Fallon og fremsnakk om drikkevarene.– Som mange andre er jeg inspirert av George Clooney. Jeg finner inspirasjonen min hos ham. Batman and Robin var en inspirerende film. Det var en stor en, spøkte skuespilleren under lanseringen.Vinmonopolet har ikke ginen på lager foreløpig, men den kan bestilles. Da koster den 529 kroner.

Nyheter