Får «gaveposer» verdt svimlende 2,1 millioner kroner

Det er luksuriøst å være nominert til Oscar, selv om du ikke vinner. 

Dyre gaveposer: Oscar-nominerte Margot Robbie vil få en gavepose verdt 2,1 millioner kroner, uansett om hun vinner i kveld eller ikke. Foto: REUTERS/Henry Nicholls

Den 92. Oscar-utdelingen går av stabelen søndag kveld amerikansk tid, og listen over de nominerte er som vanlig bred og lang.

Hele Hollywood-eliten samles til utdeling, av de som er nominert for sine skuespillerprestasjoner finner man blant annet Joaquin Phoenix, Margot Robbie og Leonardo DiCapri, som alle har medvirket i storfilmer i 2019.

Og selv om det gjeveste man kan stikke av med i løpet av kvelden er en Oscar-statuett, får de nominerte langt mer. 

I år deler nemlig Distinctive Assets ut gaveposer til de 20 nominerte for 18. året på rad, og mye tyder på at de er mer luksuriøse enn noen gang. 

Ifølge Se & Hør skriver nyhetsbyrået Reuters at årets gaveposer blir de dyreste hittil - med en verdi av 225 000 dollar, tilsvarende 2,1 millioner norske kroner. 

Kanskje ikke overraskende, når man hører innholdet i gaveposene, som består av nærmere 80 elementer. 

Blant annet får de Oscar-nominerte klær, gullbelagte e-sigaretter, gavekort på et tolv dagers cruise med yacht til en verdi av 725.000 kroner, et gavekort på 186.000 kroner som kan brukes til å finne kjærligheten - i tillegg til gaver til veldedige formål.

Det som likevel vekker mest oppsikt er et gavekort på kosmetisk kirurgi i ansiktet, med en verdi av 20.000 dollar eller om lag 186.000 norske kroner, skriver Se & Hør.