<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Betaler opptil 9 mill. i uken for denne

– Du kan bruke yachten som kontor, og hele familien kan være der, sier Bernard d'Alessandri, generalsekretær i yachtklubben i Monaco.

    Publisert 12. sep. 2020 kl. 08.31
    Oppdatert 12. sep. 2020 klokken 09.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 134 ord
    VIL HA BÅT: Eller rettere sagt de rike vil ha superbåter og yachter, der de kan ha kontor eller ta med familien på tur. Foto: freevideophotoagency / Shutterstock / NTB scanpix

    Bernard d'Alessandri, generalsekretær i yachtklubben i Monaco, sier til Financial Times at coronakrisen også har påvirket markedet for superbåter og yachter. 

    Ifølge han må man betale opptil én million dollar eller om lag 9 millioner kroner i uken for å leie en superbåt, fordi pågangen er så stor. 

    Ifølge d'Alessandri har salget av yachter har holdt seg godt gjennom krisen, fordi de rike og velstående fortsatt har råd til å kjøpe, og søker i økende grad etter «et tilfluktssted» i usikre tider.

    – Krisen vil forandre ting. Yachter vil bli brukt annerledes, sier d'Alessandri til FT, og spår at yachter vil bli mer praktiske og bære mindre preg av at man kjøper de for å vise seg frem.

    – Du kan bruke yachten som kontor, og hele familien kan være der, legger han til.