Krevde 56 mill. av DNB - tapte i lagmannsretten
Investor Øyvind Hornnæss saksøkte DNB etter å ha blitt blandet inn i en korrupsjonssak mot en av bankens ansatte. Men han fikk ikke medhold i domstolene.
Sverige-hytteeiere tapte strid om karantene i lagmannsretten
Hytteeierne som saksøkte staten for å slippe karanteneplikten etter å ha overnattet på hytta i Sverige, har tapt saken i Borgarting lagmannsrett.
Striden om hyttene i Sverige kan ende i Høyesterett
De norske hytteeierne i Sverige venter på avgjørelsen om karantenestriden. Etter snart halvannet år med restriksjoner håper de å kunne ha sommerferien på hytta.
Arven som måtte til menneskerettighetsdomstolen
Teologen Eilert Lund Rostrup havnet uforvarende midt oppi en av Norges lengste og mest omtalte rettstvister. Hans kamp kan få konsekvenser både for hus- og hytteeiere i Norge og for mennesker på den sørlige halvkule. 
Forsøker å selge øy på nytt – til dobbel pris eller ved hyttebytte
To ektepar har ikke råd til å kjøpe ut hverandre og åpner for å bytte hytteøy mot andre hytter. 
Beskyldes for cowboyvirksomhet på Beitostølen
Riddertunet er fjellbygdas største leilighetsprosjekt noensinne. Nå beskyldes utbyggerne for selvtekt. – Han har tatt seg til rette og begynt å grave uten forvarsel, hevder nabo Svein Jørgenrud.
Sjøhyttesalget rett til himmels
Ferske apriltall viser rekordhøy temperatur i sjøhyttemarkedet. I Nevlunghavn bladde Kjos-datter opp til Larvik-rekord under radaren.