<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Christian Ringnes kjøper skjønnhetsmerke av omstridt bloggdronning

Christian Ringnes kjøper hele selskapet til omstridt, svensk bloggdronning. 

Publisert 18. feb. 2020
Oppdatert 18. feb. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 198 ord
KJØP OPP:  Blogger Isabella Löwengrips selskap Löwengrip Beauty. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Skjønnhetskonsernet Dermanordic skriver i en pressemelding at de har kjøpt opp hele bloggeren Isabella Löwengrips skjønnhetsmerke Löwengrip Beauty og inngår et langsiktig samarbeid med bloggeren og selskapets medgrunnlegger Pingis Hadenius. 

Christian Ringnes er styreleder og datter Isabelle Ringnes er styremedlem i selskapet familien har en 40 prosent eierinteresse i gjennom Ringnes Holding. 

– Dermanordic har en sterk posisjon i Norden og høy kompetanse innen hudpleie, noe som gjør dem til en perfekt partner for oss. Med oppkjøpet har Löwengrip nå en sterk industrieier som gir selskapet en ekstra mulighet til å utvikle seg til neste nivå hvor vårt hovedfokus er det nordiske markedet, uttaler Hadenius, adm. direktør i Löwengrip Beauty i en pressemelding. 

Hardt vær

Bloggeren vil, ifølge meldingen, fortsatt være Löwengrips ansikt utad, og Hadenius vil jobbe aktivt i selskapet med produktutvikling og merkevarestrategi.

Isabella Löwengrip har de seneste månedene vært i hardt vær, både med en mislykket satsing i USA og avsløringer fra Expressen  om oppblåste besøkstall i bloggerens sosiale kanaler. Som en følge av dette mistet hun 80 prosent av sine annonsører, og måtte i slutten av januar si opp sin siste ansatte i selskapet Löwengrip Invest.