Louis Vuitton-eier bekrefter mulig kjøp av Tiffany & Co

Luksusgiganten LVMH Group er i samtaler med Tiffany & Co om et mulig oppkjøp. 

MULIG OPPKJØP: Luois Vuitton-eieren bekrefter at de vurderer oppkjøp av Tiffany & Co. Foto: NTB Scanpix
Handel

Det bekrefter LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton S.A, bedre kjent som LVMH Group, mandag. Det franske holdingselskapet er et av verdens største innenfor luksusprodukter. Om LVMH kjøper opp luksussmykkeprodusenten Tiffany & Co, vil det bli LVMHs største oppkjøp noen gang, ifølge Reuters

LVMH ønsker å kjøpe opp Tiffany & Co for å ta større deler av markedet i USA, skriver Reuters. LVMH eier fra før merker som Louis Vuitton, Möet Hennessy, Kenzo, Christian Dior, Tag Hauer, Marcs Jacobs, Acqua di Parma, Bvlgari og Céline blant annet.

Til nå i år har LVHM gått opp 42,98 prosent på Nasdaq-børsen i USA.

Nyheter
Handel
Børs