Anbefalte aksjen for én uke siden - nå kom nyheten

Etter 57 år i selskapet er administrerende direktør i samtaler om å tre av og selge datterselskap. Aksjen hopper over ti prosent.

TJENT OPP EN MILLIARDFORMUE: Les Wexner, administrerende direktør og grunnlegger av L Brands, som er morselskapet til blant annet varemerket Victoria’s Secret. Foto: Jay LaPrete
Handel

For under én uke siden oppgraderte Barclays-analytiker Adrienne Yih anbefalingen på L Brands, som blant annet eier Victoria's Secret som er en av verdens største varemerker. Anbefalingen ble oppgradert fra tidligere «underweight» til «overweight», ifølge Barron's.

Yih mente det er en betydelig oppside i aksjen hvis blant annet enten ledelsen kunngjorde tiltak for å forbedre virksomheten eller få frem verdier i selskapet.

Wall Street Journal skrev onsdag at adminisrerende direktør i L Brands er i samtaler om å tre av etter 57 år. Det er milliardæren Les Wexner som er administrerende direktør og grunnlegger av L Brands. Selskapet er også i samtaler om å selge varemerket Victoria's Secret som stort sett selger undertøy.

Aksjer stiger 12,7 prosent til 23,17 dollar per aksje. Det vil si at aksjen er opp 10,3 prosent siden Yih anbefalte aksjen. Det siste året er aksjen ned 15,8 prosent.

l brand
victoria's secret
Nyheter
Handel
Børs