Christian Ringnes kjøper skjønnhetsmerke av omstridt bloggdronning

Christian Ringnes kjøper hele selskapet til omstridt, svensk bloggdronning. 

KJØP OPP:  Blogger Isabella Löwengrips selskap Löwengrip Beauty. Foto: Fredrik Sandberg/TT
Handel

Skjønnhetskonsernet Dermanordic skriver i en pressemelding at de har kjøpt opp hele bloggeren Isabella Löwengrips skjønnhetsmerke Löwengrip Beauty og inngår et langsiktig samarbeid med bloggeren og selskapets medgrunnlegger Pingis Hadenius. 

Christian Ringnes er styreleder og datter Isabelle Ringnes er styremedlem i selskapet familien har en 40 prosent eierinteresse i gjennom Ringnes Holding. 

– Dermanordic har en sterk posisjon i Norden og høy kompetanse innen hudpleie, noe som gjør dem til en perfekt partner for oss. Med oppkjøpet har Löwengrip nå en sterk industrieier som gir selskapet en ekstra mulighet til å utvikle seg til neste nivå hvor vårt hovedfokus er det nordiske markedet, uttaler Hadenius, adm. direktør i Löwengrip Beauty i en pressemelding. 

Hardt vær

Bloggeren vil, ifølge meldingen, fortsatt være Löwengrips ansikt utad, og Hadenius vil jobbe aktivt i selskapet med produktutvikling og merkevarestrategi.

Isabella Löwengrip har de seneste månedene vært i hardt vær, etter at Expressen avslørte oppblåste besøkstall i bloggerens sosiale kanaler. Som en følge av dette mistet hun 80 prosent av sine annonsører, og måtte i slutten av januar si opp sin siste ansatte i selskapet Löwengrip Invest. 

Isabella «Blondinbella» Löwengrip
christian ringnes
isabelle ringnes
Nyheter
Handel